DALYVAVIMAS STOCKHOLM FURNITURE AND LIGHT FAIR 2019

Mūsų baldų komplektas būtinas kiekvienam moderniam biurui – stalai, dokumentų lentynos, poilsio kambarių, drabužinės baldai, sujungti su virtuvės moduliu ir pokalbių telefonu patalpa, kuri įrengta taip, kad būtų galima netrukdomai kalbėtis telefonu.
Gelsvokas ąžuolas, neutrali spalvų gama ir dominuojantys balti tonai padeda gražiai paryškinti medienos tekstūrą, o blyškoka spalva leidžia daugiau akcentuoti linijas ir formas.
Ypatingas vaidmuo ir vieta baldų komplekte skirta LED apšvietimui, kurio reguliuojamas ryškumas ir tonų intensyvumas pabrėžia skirtingus elementus, akcentuoja pagaminimo kokybę ir meistriškumą, suteikiant išskirtinumo tam komplektui.
 
Modernus, ergonomiškas, reguliuojamo aukščio stalas, kuris funkcionuoja su pneumatiniu cilindru, nėra reikalingas elektrinis variklis. Įrengtos akustinės sienos užtikrina garso sugėrimą toje patalpoje.
Aukštos klasės furnitūra suteikia galimybę lengvai ir tyliai atidaryti duris ir stalčius net kai jų turinys yra labai sunkus. Stumdomos durys, automatinis atidarymas pagerina praktinio naudojimo galimybes.