RUNDALĖS SAVIVALDYBĖ

Modernumas, skoningumas ir patogumas visiems – tokiais principais mes vadovavomės, kurdami baldus Rundalės savivaldybei. Bendradarbiaujant su Rundalės savivaldybe, iššūkis buvo pritaikyti baldus įvairiems savivaldybės poreikiams – pradedant darbuotojų poilsio patalpomis ir baigiant vaikų kampeliu. Kiekvienu atveju reikėjo ypatingo dėmesio niuansams, kad patalpos atitiktų naudotojo reikalavimus. 
Šiuo atveju buvo svarbu, ar baldus sugebėsime pritaikyti, atsižvelgdami į savivaldybės veiklos įvairiapusiškumą.
Vaikų kampelį įrengėme su specialiai vaikų reikmėms pritaikytais „Lucy“ staliukais, taip pat pritaikėme lentynas iš „Gratnells“ kolekcijos – į jas lengva sudėti daiktus taip, kad jie būtų pasiekiami vaikams. Šiandien mūsų įrengtas vaikų kampelis yra laisvai prieinamas ir patogus vaikams – jie gali leisti laiką skaitydami, rašydami ir piešdami.   
Kaip ir vaikų kampelis, Rundalės savivaldybės biblioteka yra su mūsų pagamintais baldais – knygų lentynomis, kompiuterių stalais ir kėdėmis.
Taip pat įrengėme Rundalės savivaldybės didžiąją salę, joje mūsų kėdės elegantiškai pritaikytos prie scenos uždangos.
Mes taip pat pasirūpinome ir darbuotojais, įrengdami kabinetus, poilsio kambarius ir konferencijų sales didesnei ir mažesnei auditorijai.
Mūsų tikslas buvo pasirūpinti Rundalės apskrities darbuotojais, kad jiems kasdien tarnautų patogūs, tinkami ir ergonomiški baldai, taip pat kad būtų įrengtos patalpos, atitinkančios visas Rundalės savivaldybės darbuotojų ir lankytojų reikmes.